Selecteer een pagina

Het swimcoole team

Hieronder vind je de sleutelfiguren van Swimcool.

Timo Van Der Eecken

Owner & founder Swimcool

Swimming – Moving – Sports classes

Mijn naam is Timo en ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding in het secundair onderwijs met de nodige ervaring. Sport is mijn passie en de laatste 8 jaar leg ik mij vooral toe op het zwemgebeuren. Met de nodige bijscholingen en redderscursussen zorg ik er voor dat ik up to date blijf!

timo@swimcool.be
0479 76 72 07

Timo

Frederik Van Herrewege

Co-founder Swimming & Moving classes

Mijn naam is Frederik Van Herrewege en naast mijn dagelijkse job als Business Consultant ben ik ook al enige tijd bezig met het zwemgebeuren. Timo en ik hebben Zwemacademie Swimcool opgericht met een duidelijke visie: kinderen op een leuke en speelse manier leren zwemmen waarbij ze steeds op hun eigen tempo bijleren.

Fred

Laurie Van Aelst

Assistant manager

Hallo, ik ben Laurie de nieuwe aanwinst van Swimcool. Ook mama van een dochtertje, die net zoals ik een echte waterrat is. Afgestudeerd als sportclub- en fitnessbegeleider, volg ik nu nog een bijkomende opleiding sportmanager. Mijn passie voor de sport en voornamelijk het zwemmen heeft geen limieten! Ik heb reeds 10 jaar ervaring in het geven van zwemlessen en probeer me continu zo goed mogelijk bij te scholen. Ik ben vanaf nu de nieuwe contactpersoon voor de ouders achter de schermen en zal hen zo goed mogelijk proberen te informeren/behelpen bij vragen en/of opmerkingen. Tot snel!

Fred

Yannah Balcaen

Head of Swimming classes Deinze & Brugge

Head of Sports classes

Hallo, ik ben Yannah! Ik geef ondertussen al 7 jaar sportles en -kampen aan kleuters. Na

mijn opleiding als kleuterjuf heb ik mijn hart verloren in het buitengewoon onderwijs. Ik gaf onder andere ook watergewenning aan mijn leerlingen, waardoor ik de smaak te pakken kreeg om voor Swimcool te werken. Net zoals bij mijn leerlingen wil ik ook dat jullie kinderen de water- en zwemkriebels te pakken krijgen.

Yannah Balcaen

Eline Serruys

Head of Moving classes

Mijn naam is Eline Serruys en ik ben 26 jaar. Ik werk als leerkracht in de steinerschool te Gent. Daarnaast ben ik al negen jaar actief als animator in het jeugdwerk en heb ik ook al sportkampjes gegeven. Werken met kinderen is iets wat ik met hart en ziel doe. Mijn sterrenbeeld: ‘Waterman’ past perfect bij mij, ik ben een echte waterrat en als leerkracht heb ik al heel wat lesjes watergewenning gegeven. Ik ben dan ook heel enthousiast om jullie kindjes zo goed mogelijk te begeleiden en voor een swim-coole ervaring te zorgen.

eline

Miguel Stas

Head of Swimming classes Gent

Ik ben Miguel en ben al enkele jaren afgestudeerd als leerkracht LO – informatica. Leuke, uitdagende (zwem)lessen voorzien op maat van het kind en fungeren als positieve coach zijn voor mij twee belangrijke pijlers. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien en evolueren. Naast de echte zwemoefeningen zorg ik graag voor een grappige toets en deins ik er niet voor terug om jullie zwemkampioenen te animeren.

Miguel

Polina Mihaylova

Head of quality

Ik ben Polina. Ik begon met zwemmen op mijn zevende. Toen ik 14 was heb ik 5 jaar lang voor de nationale ploeg van Bulgarije gezwommen. Vervolgens heb ik de bachelor sport met specialisatie in zwemtrainster met glans behaald. Ik ben reeds 7 jaar in België. Zwemmen is en blijft mijn passie. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mijn ervaring met jullie kindjes te delen.

Polina

Hilde

Customer contact

Ik ben Hilde, zelf mama van 2 kleine kindjes die ook nog hun eerste stappen in het zwemmen aan het zetten zijn/moeten zetten. Als mama kan ik me dan ook perfect inleven in de emoties, vragen en opmerkingen die vaak met de zwemlessen gepaard gaan.

Ik heb een professionele bachelor in handelswetenschappen en bedrijfskunde. Mijn dagdagelijkse job vul ik aan met het beantwoorden van jullie mails. Ik werk voor Swimcool m.a.w achter de schermen. Voor al jullie vragen of opmerkingen kan je steeds bij mij terecht. Ik informeer jullie zo goed mogelijk of stuur jullie vragen door naar de juiste persoon binnen de organisatie.
info@swimcool.be

Polina