Het Swimcoole team

Swimcool is in 2016 opgestart als kleine zwemschool met een 40-tal kinderen. Ondertussen zijn we uitgegroeid naar een heuse organisatie met een gevarieerd aanbod verdeeld over Oost – en West-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Antwerpen.

Wij bieden tijdens het schooljaar en op verschillende locaties privé gerelateerde zwemlessen (swimming classes) aan, dit doen we in groepjes van max 3 kindjes (vanaf 3,5 jaar). Tijdens de schoolvakanties kan je bij ons terecht voor turbozwemlessen.

Naast onze zwemlessen vind je je ook onze Moving Classes’ waar kinderen tussen 2,5 en 8 jaar terecht kunnen voor een veelzijdig sportaanbod, dit een heel schooljaar lang (uitgezonderd vakantieperiodes).

Tenslotte organiseert Swimcool tijdens de vakanties leuke, uitdagende/leerrijke sport- en zwemkampen (sports classes) voor kinderen tussen 2,5 en 6 jaar. Dit op verschillende locaties in Oost-Vlaanderen.

Passie, kennis en geëngageerd, dit zijn de kernwoorden waarmee het Swimcoole team aan de slag gaat om het beste uit jouw kind te halen. Hieronder vind je alvast de sleutelfiguren van Swimcool achter de schermen en op het actieveld:

Timo Van Der Eecken

Owner & founder Swimcool

Frederik Van Herrewege

Co-founder Swimcool

Laurie Van Aelst

Assistant manager

Lieven Blindeman

Assistant manager

Hilde Duyck

Customer contact

Frederick Léger

Freelance accountant

Polina Mihaylova

Head of quality

Samenwerkingen