Lesgevers

Swimming. Moving. Sports Classes.

Timo Van Der Eecken

Mijn naam is Timo en ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding in het secundair onderwijs met de nodige ervaring.
Sport is mijn passie en de laatste 8 jaar leg ik mij vooral toe op het zwemgebeuren.
Met de nodige bijscholingen en redderscursussen zorg ik er voor dat ik up to date blijf!

Frederik Van Herrewege

Mijn naam is Frederik Van Herrewege en naast mijn dagelijkse job als Business Consultant ben ik ook al enige tijd bezig met het zwemgebeuren. Timo en ik hebben Zwemacademie Swimcool opgericht met een duidelijke visie: kinderen op een leuke en speelse manier leren zwemmen waarbij ze steeds op hun eigen tempo bijleren.

Margo De Velder

Mijn naam is Margo en ik ben 18 jaar. Ik geniet volop van mijn studentenleven en ben in mijn vrije tijd te vinden in het zwembad. Sinds mijn 9 jaar zwem ik competitie. Ondertussen geef ik zwemlessen aan kinderen met uiteenlopende leeftijden. Verder beschik ik over een diploma Hoger Redder en Initiator Zwemmen. Graag combineer ik mijn passie voor zwemmen met mijn sympathie voor kinderen.

Laure Van Der Eecken

Hallo, mijn naam is Laure Van Der Eecken, de zus van Timo. Ik ben 20 jaar. Ik studeer Pedagogie van het jonge kind op de Artevelde hogeschool in Gent. Ik werk heel graag samen met kinderen. Dit is dan ook een mooie extra ervaring voor mij in mijn opleiding. Ik ben graag actief bezig en zwemmen is hierbij voor mij ook een leuke hobby. Ik ben heel blij dat ik jullie kindjes verder kan helpen in hun tocht naar het zwemmen. Als er iets is stel vragen, ik sta altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden!

Eline Serruys

Mijn naam is Eline Serruys en ik ben 24 jaar. Ik werk als leerkracht in een psychiatrische instelling voor kinderen en jongeren. Daarnaast ben ik al negen jaar actief als animator in het jeugdwerk en heb ik ook al sportkampjes gegeven. Werken met kinderen is iets wat ik met hart en ziel doe. Mijn sterrenbeeld: ‘Waterman’ past perfect bij mij, ik ben een echte waterrat en als leerkracht heb ik al heel wat lesjes watergewenning gegeven. Ik ben dan ook heel enthousiast om jullie kindjes zo goed mogelijk te begeleiden en voor een swim-coole ervaring te zorgen.

Camille Buysse

Ik ben Camille, 17 jaar en een echte waterrat. Binnenkort rond ik het secundair onderwijs af in de richting Latijn-Wiskunde. Wanneer ik niet op school ben, kan je me vaak in het zwembad vinden, tot voor kort als competitiezwemmer. Omdat ik graag binnen mijn zwemhobby een zinvolle uitdaging aanging, behaalde ik vorig jaar mijn diploma Hoger Redder en volg ik momenteel de opleiding Redder aan Zee. Ik ben niet alleen sportief, maar ook sociaal aangelegd; ik help graag andere mensen. Ik kijk er echt naar uit om kinderen de nodige zwemvaardigheden aan te leren en er zo voor te zorgen dat ze veilig zijn in en rond water. Daarnaast hoop ik dat ik hen met mijn passie voor zwemmen positief kan motiveren en dat ze straks met volle teugen genieten van deze mooie sport.

Yannah Balcaen

Hallo, ik ben Yannah! Ik geef ondertussen al 7 jaar sportles en -kampen aan kleuters. Na
mijn opleiding als kleuterjuf heb ik mijn hart verloren in het buitengewoon onderwijs, waarin ik al 4 jaar tewerkgesteld ben. Ik geef onder andere ook watergewenning aan mijn leerlingen, waardoor ik de smaak te pakken kreeg om voor Swimcool te werken. Net zoals bij mijn leerlingen wil ik ook dat jullie kinderen de water- en zwemkriebels te pakken krijgen.

Senne Misplon

Mijn naam is Senne en ik ben 20 jaar. Ik ben jaren actief geweest in het competitie zwemmen en intussen mag ik de fakkel overdragen aan de kinderen die ik onderwijs. Ikzelf ben student lager onderwijs in de HoGent. Vanuit die ervaring kan ik mijn passie verder zetten tijdens de zwemlessen. Ik zal met veel plezier en enthousiasme uw kind op een speelse manier leren overleven en zwemmen. Mocht u nog met vragen zitten of u wil graag iets melden, spreek mij gerust aan!

Mirec Volckaert

Hallo, ik ben 16 jaar en zit in het 5de secundair, richting lo-sport te Mariagaard… Ik heb zelf 7 jaar ervaring als competitiezwemmer. Nu krijg ik de kans deze passie en liefde te uiten samen met jullie kindjes. Ik ben heel sociaal aangelegd en steeds bereid om mensen te helpen, dus ik kijk er naar uit om jullie kindjes te leren zwemmen. Hopelijk tot dan!