Selecteer een pagina
swimming

Kom een sportkamp volgen in Landegem, Deinze
en de rest van Oost-Vlaanderen

Tijdens de schoolvakanties kunnen je kinderen een leuk, uitdagend en leerrijk doe- en sportkamp volgen op één van onze locaties in Landegem, Deinze en de rest van Oost-Vlaanderen. Wij organiseren verschillende kampen voor kinderen van de peuterklas tot het eerste leerjaar. Dit op verschillende locaties in Oost-Vlaanderen, zoals Landegem, Deinze of Zottegem. Gaat jouw kind mee op één van onze uitdagende sportkampen?

Je kind komt een sportkamp volgen, wat kan je verwachten?

Als je kinderen met ons mee op kamp gaan, maken ze vooral veel plezier. We vullen vijf dagen met tal van verschillende activiteiten zoals zwemmen, balsporten, dansen, fietsen en veel meer. Het kamp duurt telkens van 9 uur tot 16 uur maar er kan ook opvang voorzien worden. Net zoals onze zwemlessen op maat zijn onze kampen dat ook. Wij werken met kleine groepjes van ongeveer 10 kinderen, zodat elk kind zich thuis voelt. Voor alle leeftijden is er wat wils op onze kampen. Als je kind een sportkamp komt volgen in Deinze, Landegem of elders in Oost-Vlaanderen, beloven wij dat elk kamp ook verrassend wordt ingekleed.

Is je kind toch nog niet klaar om een sportkamp te volgen? Kom even proeven tijdens één van onze privézwemlessen of vraag een zwemles aan huis aan. Dat kan ook in West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant. Zo kan je kind op verkend terrein leren zwemmen in rugcrawl of schoolsag om later me te gaan met één van onze kampen.

Schrijf je kinderen in voor een tof sportkamp

Inschrijven voor één van onze sportkampen kan via onderstaande locatieknoppen. Daar vind je ook wat meer informatie. Heb je toch nog specifieke vragen? Aarzel niet om ons hoofdkantoor in Geraardsbergen te contacteren via info@swimcool.be. Wij hopen je kind snel terug te zien als hij/zij één van onze sportkampen komt volgen in Landegem, Deinze of ergens anders in Oost-Vlaanderen.

Astene
(Parochiaal Centrum Ter Leie)

Nieuwstraat 24, 9800 Deinze

Klik voor meer informatie

 

Astene
(Basisschool Mozaïek)

Nieuwstraat 60, 9800 Deinze

Klik voor meer informatie

 

Landegem/Deinze
(Ten Dries)

Dennendreef 60, 9850 Nevele

Klik voor meer informatie

 

Wetteren
(De Warande)

Warandelaan 14B, 9230 Wetteren

Klik voor meer informatie

Zottegem
(Richtpunt campus en De Bevegemse Vijvers)

Sabina van Beierenlaan 35, 9620 Zottegem

Klik voor meer informatie