Benieuwd naar het Swimcoole concept? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje!

Antwerpen

Klik hier om onze locaties in Antwerpen te zien.

 

Oost-Vlaanderen

Klik hier om onze locaties in Oost-Vlaanderen te zien.

 

Vlaams-Brabant

Klik hier om onze locaties in Vlaams-Brabant te zien.

 

West-Vlaanderen

Klik hier om onze locaties in West-Vlaanderen te zien.

 

Privézwemles van Wielsbeke tot Roosdaal

Bij Swimcool geven wij leuke en uitdagende privézwemles in kleine groepjes. Zo kan je onder andere terecht in Wielsbeke en Roosdaal. In heel Vlaanderen vind je onze privézwemlessen terug. Kinderen kunnen vanaf 3,5 jaar bij ons terecht om kennis te maken met het water. Zo groeien ze verder tot een echte zwemkampioen en halen ze hun eerste brevetten.

Van Gent tot Wielsbeke, onze privézwemles is persoonlijk en op maat

Wij doen ons uiterste best om elk kind te boeien tijdens onze privézwemles in heel Vlaanderen, bv. Wielsbeke. Wij zijn te vinden doorheen heel Vlaanderen. Zo bieden wij al een privézwemles aan in onze vestigingen in West-Vlaanderen, zoals Wielsbeke, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Maar we trachten steeds uit te breiden naar nieuwe locaties, dus hou onze website zeker in de gaten. Wij stellen doelen op in de vorm van brevetten, zodat elk kind gemotiveerd blijft om te oefenen.

Wij bieden:

  • Leuke en uitdagende zwemlessen in kleine groepjes (max. drie kinderen)
  • Tijdens het schooljaar
  • Vanaf 3,5 jaar
  • Waterwennen / “leren overleven” / rugcrawl / schoolslag / vervolmakingslessen
  • Leren op eigen niveau en tempo
  • Leuke extra’s: motivatieposter, motivatiestickers, medaille, brevetten en meer
  • Mutualiteitsattest beschikbaar

Verder bieden wij ook nog verschillende sportkampen aan en komen we aan huis als je liever een privéles in je tuin hebt. Een privézwemles kan  aangevraagd worden van Gent tot Wielsbeke en de rest van het land. Wij bespreken dit samen. Zo kan je terecht in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Schrijf je kinderen nu in!

Hopelijk heb je de perfecte zwemles gevonden voor je kleine waterrat. Je kan je inschrijven door de juiste locatie te selecteren. Heb je toch nog specifieke vragen? Stuur ons een mailtje via info@swimcool.be of bel voor dringende zaken naar ons kantoor in Geraardsbergen via 0465 08 31 33. Dan hopen wij jouw kinderen snel te leren zwemmen in rugcrawl en later schoolslag.