INSCHRIJVING:

  • Annulering vanaf het moment van inschrijving tot 31 dagen voor de aanvang van het sportkamp/de turbozwemlessen: €50 administratiekosten Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald (de administratiekost en het saldo van de genoten lessen worden in mindering gebracht).
  • Annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van het sportkamp/de turbozwemlessen: het inschrijvingsgeld kan niet worden terugbetaald. In uitzonderlijke gevallen en enkel in onderling overleg tussen Swimcool en de ouders kan het inschrijvingsgeld van het sportkamp/de turbozwemlessen worden terugbetaald (er wordt een administratiekost van €50 in mindering gebracht).
  • Annulering tijdens het sportkamp: niet mogelijk.

OPMERKING:

  • Indien uw kindje tijdens het kamp/de turbozwemlessen afwezig is omwille van medische redenen worden de niet-genoten kampdagen/lessen gecompenseerd als tegoed op uw Swimcool-account (een administratiekost van €25 wordt in mindering gebracht). Dit enkel mits voorleggen van een geldig doktersattest.
  • In uitzonderlijke gevallen kan een kamp worden geannuleerd bij onvoldoende inschrijvingen. Wij zullen dit 1 maand op voorhand communiceren.

=> Een terugbetaling wordt telkens in de vorm van een tegoed op jouw Swimcool-account van Ledenbeheer geplaatst, dit tegoed is steeds 1 jaar geldig.