Zwemlessen tijdens het schooljaar

Aalst
Woensdag, Zaterdag & Zondag

(lesjes per 3 kids)

Stoofstraat,
9300 Aalst
(te bereiken via ‘de Oude Vismarkt)
Klik voor meer informatie

 

Gent (Zwijnaarde)
Maandag, Zaterdag & Zondag

(lesjes individueel of per 3 kids)

Oudenaardsesteenweg 74,
9000 Gent
Klik voor meer informatie

 

Geraardsbergen
Maandag (lesjes per 3 kids)

Onkerzelestraat 280,
9506 Geraardsbergen

Klik voor meer informatie

Nevele (Landegem)
Zondag (lesjes per 2 kids)

Dennendreef 60,
9850 Nevele (Deinze)
Klik voor meer informatie

 

 Maldegem
Zaterdag (lesjes per 2 tot 3 kids)

Gidsenlaan 1,
9990 Maldegem

Klik voor meer informatie

 

Merelbeke
Woensdag (lesjes per 2 kids)

Sportstraat 3,
9820 Merelbeke
Klik voor meer informatie

Sint-Lievens-Houtem
Zaterdag (lesjes per 2 kids)
i.s.m. Sporthoeve 10

Sint-Antoniusstraat 10,
9520 Sint-Lievens-Houtem
Klik voor meer informatie

 

!! NIEUW: PEUTERWENNEN !!

Wetteren
Zondag (lesjes per 3 kids)

Warandelaan 14/Bus B,
9230 Wetteren
Klik voor meer informatie

 

Zottegem
Zondag (lesjes per 2 tot 3 kids)

Bevegemse Vijvers 1,
9620 Zottegem
Klik voor meer informatie

Zwemles in Gent of de rest van Oost-Vlaanderen

Voor een zwemles in Gent en omstreken kan je terecht bij Swimcool, gevestigd in Geraardsbergen.Wij bieden zwemlessen aan in Gent, maar ook in de rest van Oost-Vlaanderen, zoals Aalst, Zottegem en Landegem. Vanaf de leeftijd van 3,5 jaar kan je kleine waterrat bij ons terecht om de kneepjes van het vak te leren en een echte zwemkampioen te worden. Zo kan je met een gerust hart naar de zee trekken of samen genieten van een subtropisch zwemparadijs. Wij zorgen ervoor dat u kind veel bijleert terwijl hij/zij zich amuseert in het water.

Zwemles op maat in Gent en omstreken

Tijdens een zwemles bij ons in Gent, Aalst, Zottegem, Landegem en de rest van Oost-Vlaanderen leert jouw kind overleven in het water of een nieuw brevet behalen. Zo focussen ze op hun eigen doelen en blijven ze gemotiveerd. Buiten onze normale zwemles in Aalst bieden wij ook nog watergewenning aan. Zo bereiden wij jouw kindje voor op de verdere zwemlessen en maken ze al wat kennis met het water op een speelse manier. Tijdens een privézwemles wordt jouw kind op een jaar tijd bijgestaan om bepaalde doelen te bereiken. Ze leren op eigen tempo nieuwe dingen aan en kunnen blijven doorstromen naar volgende niveaus. Zo wordt elk kind telkens opnieuw uitgedaagd en blijft de zwemles boeien. Buiten onze zwemlessen in Gent, Aalst, Zottegem en Landegem bieden wij bij “Swimcool” ook nog leuke sportkampen aan. Tijdens een kamp van vijf dagen sport je kind erop los en leren ze de kneepjes van het vak van verschillende disciplines. Van balsporten tot dansen, alle activiteiten hebben hun eigen insteek en worden ook gegeven in kleine groepjes. Zo zijn zowel onze lessen als onze kampen heel persoonlijk.

Zin om te zwemmen? Schrijf je in voor een zwemles

Heeft je kind de watermicroben volledig te pakken? Bekijk dan de beschikbare data en schrijf hem/haar in voor één van onze zwemlessen in Gent, Aalst, Zottegem, Landegem of in de rest van Oost-Vlaanderen. Ook in West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant hebben wij vestigingen om jouw kind waterpret te bezorgen. Selecteer de gewenste dag van de gewenste locatie voor meer informatie en schrijf je kind in voor een zwemles in Gent of omstreken. Je kan ook altijd een mailtje sturen naar info@swimcool.be voor verdere vragen.