Zwemles met max 2 tot 3 kinderen

Sportkampen met zwemmen

Bewegingslessen in de buurt

Zwemles op maat

Bij Swimcool brengen wij zwemles op maat van elk kind. Zo zorgen wij ervoor dat je kind gemotiveerd blijft en niet afhaakt na een aantal lessen. Wij werken met jaarinschrijvingen. Zo kan elk kind evolueren op zijn of haar eigen tempo en krijgen ze de kans om door te stromen naar het volgende niveau. Regelmatig krijgen ze de kans om een brevet te halen en worden ze beloond als ze iets nieuw kunnen.

Ben je geïnteresseerd in onze Swimcoole zwemlessen?

Een persoonlijke aanpak zorgt voor een zwemles op maat

Omdat wij focussen op privézwemlessen voor groepjes van maximum drie kinderen, kunnen wij elk kind zwemles op maat aanbieden. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor variatie en differentiatie in ons aanbod. Wij stellen een hoop doelstellingen op en gieten ze in brevetten die de kinderen kunnen halen. Zo blijven ze gemotiveerd en leren ze op hun eigen tempo. Wanneer ze een brevet hebben gehaald, kunnen ze weer oefenen voor een nieuw brevet om uiteindelijk door te stromen naar een nieuwe groep. Deze groepen verdelen we in verschillende leeftijden en niveaus. Zo wordt elk kind voldoende uitgedaagd. Onze zwemles op maat zorgt ervoor dat niemand zich verveelt. Bij de jongste starten we met watergewenning en zo bouwen we stap voor stap op naar echte zwemtechnieken.

Schrijf je kind nu in voor de gepaste zwemles

De ideale zwemles op maat gevonden? Schrijf je kind nu in voor één van onze lessen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant. Bij vragen kan je ook altijd terecht op onze contactpagina of je kan een mailtje sturen naar ons kantoor in Geraardsbergen via info@swimcool.be. Bij dringende vragen, aarzel niet om ons te bellen via 0465 08 31 33. Onze lesgevers hopen jouw kind snel te zien tijdens één van de lessen.