Brugge
Zaterdag (lesjes per 3 kids)

Rijselstraat 7, 8200 Sint-Michiels

Klik voor meer informatie

 

Klerken
Zaterdag (lesjes per 3 kids)

Stokstraat 1, 8650 Klerken

Klik voor meer informatie

Wingene

Beernemstraat 23, 8750 Wingene

Klik voor meer informatie

 

!!!NIEUW CONCEPT!!!

Wielsbeke

Zaterdag (groepslessen)

Hernieuwenstraat 14, 8710 Wielsbeke

Klik voor meer informatie

 

Zwemles in Brugge en elders in West-Vlaanderen

In zwemacademie Swimcool kan je terecht voor een zwemles in Brugge en elders in West-Vlaanderen. Onze lesgevers bieden in kleine groepjes (maximum drie kindjes per groep), leuke en uitdagende lesjes aan. Voor elk wat wils. We trachten steeds uit te breiden naar nieuwe locaties, dus hou onze website zeker in de gaten. Hieronder vind je onze huidige locaties in West-Vlaanderen. Zo zijn we voor een zwemles momenteel te vinden in Brugge, Klerken, Wielsbeke en Wingene.

Wat biedt onze zwemles in Brugge en omstreken?

Voelt jouw kind zich als een vis in het water en wil hij of zij nieuwe zwemtechnieken bijleren? Dan zijn onze zwemlessen in Brugge en de rest van West-Vlaanderen ideaal. Want vanaf de leeftijd van 3,5 jaar kan je in één van onze vestegingen terecht voor een privézwemles. Zo kan je een zwemles volgen in Brugge, Klerken, Wielsbeke en Wingene. Maar ook in de rest van Vlaanderen kan je kind bij ons terecht. Zo vind je onze zwemlessen ook in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Er blijven ook locaties bijkomen. Heb je toch nog wat twijfels of je kindje wel oud genoeg is om te zwemmen? Wij werken met verschillende leeftijden. Zo zorgen wij telkens opnieuw voor een zwemles op maat.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Swimcool werken we sterk op bepaalde doelstellingen. Zo werken we in groepjes van maximum drie kinderen en passen we de oefenstof aan naar het niveau van het kind. Zodat jouw kind gemotiveerd blijft en met plezier blijft komen naar de zwemlessen in Brugge, Klerken, Wielsbeke en Wingene. Wij werken met jaarinschrijvingen zodat je kind de tijd krijgt om op zijn/haar eigen tempo bij te leren. Wil je je kind helemaal in een vertrouwde omgeving leren zwemmen? Wij bieden ook zwemlessen aan bij jullie thuis. Buitenzwembad of binnenzwembad, wij komen naar jou toe. Zo leren ze rugcrawl en later schoolslag in een vertrouwde omgeving.

Schrijf jouw kind in voor een zwemles in West-Vlaanderen

De ideale zwemles gevonden? Schrijf je kind in voor een zwemles van onze zwemschool in Brugge of omstreken. Selecteer de gewenste zwemles in Brugge, Klerken, Wielsbeke of Wingene en kies de beoogde dag van de gewenste locatie voor meer informatie en inschrijvingen. Heb je toch nog vragen? Dan kan je ook contact met ons kantoor in Geraardsbergen opnemen via info@swimcool.be.