!!!NIEUW CONCEPT!!!

Roosdaal
Zondag (groepslessen)

Lostraat 175, 1760 Roosdaal

Klik voor meer informatie

 

Zwemles in Roosdaal

Ben je op zoek naar een zwemles in Roosdaal? In onze zwemacademie Swimcool kan je terecht voor alle zwemlessen. Door de persoonlijke aanpak worden ze telkens opnieuw uitgedaagd.

Voel je als een vis in het water tijdens onze zwemles in Roosdaal

Nooit nog met zorgen naar het strand, want wij zorgen ervoor dat je kind zich redt in het water. Door onze persoonlijke aanpak blijft jouw kind gemotiveerd om te blijven bijleren en te wennen aan het water. Wij starten onze zwemlessen in Roosdaal vanaf de leeftijd van 3,5 jaar. Maar natuurlijk zijn andere leeftijden ook welkom bij ons. Onze huidige locaties zijn verdeeld in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Zo kan iedereen bij ons terecht voor onze privélessen.

Schrijf je kind nu in voor één van onze zwemlessen

Heb je eindelijk de ideale zwemles gevonden voor jouw kind? Je kan je kind eenvoudig inschrijven. Selecteer de gewenste dag van de gewenste locatie voor meer informatie. Je kan voor een zwemles in Roosdaal kiezen tussen de verschillende niveaus. Heb je toch nog specifieke vragen? Aarzel niet om ons kantoor in Geraardsbergen te contracteren via info@swimcool.be of bel voor dringende zaken naar 0465 08 31 33.