Zwemles met max 2 tot 3 kinderen

Sportkampen met zwemmen

Bewegingslessen in de buurt

Een zwemles van thuis uit volgen?

Laat je kind een zwemles van thuis uit volgen met onze zwemlessen @HOME. Bij Swimcool bieden wij zwemlessen aan bij jullie thuis. Wij brengen op maat gemaakte lessen naar jouw zwembad. Of het nu gaat over een binnenzwembad of een buitenzwembad, het kan allemaal.

Buitenzwembad: Individuele lessen of lessen per twee zijn mogelijk ( vanaf +/- zomermaanden, komt lesgever aan huis en kan je thuis je zwemles volgen.)
Binnenzwembad: Hebben jullie een binnenzwembad? Vraag gerust naar info, de lesgever kan op ieder moment van het jaar langskomen.

Ben je geïnteresseerd in onze Swimcoole zwemlessen?

In alle rust een zwemles bij jou thuis volgen

Onze privézwemlessen aan huis bieden alles om jouw kind te laten kennismaken met water en zwemtechnieken. We bieden privé(gerelateerde)lessen aan huis aan. Deze vertrouwde omgeving geeft jouw kind de kans om te wennen aan het water, “leren overleven” in het water en te zwemmen in een rustige setting onder de knie krijgen. Hiernaast bieden we ook de mogelijkheid tot extra opvang aan! Vanaf 3,5 jaar kan jouw waterrat bij ons terecht, we variëren onze lessen ook naar gelang het zwemniveau van jouw kind. We werken hier met nog kleinere groepjes zodat we de optimale ervaring kunnen bezorgen.

Wil je dat jouw kind:

  • Reeds op jonge leeftijd leert ‘overleven’ in het water?
  • De mogelijkheid heeft om te leren zwemmen in eigen tuin?
  • In alle rust kan oefenen om tijdens de volgende vakantie te schitteren in de pool van het hotel of vakantiehuis?

Het kan met onze privézwemlessen bij je thuis. Een lesgevers geeft jouw kind les in het zwembad bij jullie thuis. Zo kan je kind in een vertrouwde omgeving “leren overleven” in het water en moet je geen schrik meer hebben dat je kind zich niet kan redden in het water bij jullie volgende vakantie.

Contacteer ons als je kind de zwemkriebel voelt

Heb je interesse om een zwemles bij je thuis te volgen in plaats van in één van onze zwembaden in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant? Stuur een e-mail naar ons hoofdkantoor in Geraardsbergen via info@swimcool.be. Onze lesgevers zorgen voor een uitgewerkt starterspakket, alsook voor een persoonlijk programma naar de noden van jullie kind. Hopelijk helpen wij jouw kind zwemtechnieken in een vertrouwde omgeving.